Affordia Oy: Notkolantie 24,
82210 SUHMURA

HENKILÖ­KUNTA

Affordian tiimi Palveleva IT-kumppani

Tuulia Raassina

yrittäjä, hallituksen pj.

Tuulia Raassina
yrittäjä, hallituksen pj.

Tuulia "Nappikauppias" ja verkkokauppias

Tuulialla on kokemusta verkkokauppaliiketoiminnasta jo useamman vuoden ajan. Hän onkin ennakkoluuloton yrittäjä, joka tekee mahdottomasta mahdollisen! Tuulian oma verkkokauppa Nappikauppa Punahilkka onkin palvellut asiakkaita jo vuodesta 2011 lähtien.

Tuulia on nähnyt läheltä kehityksen, mikä on tapahtunut verkkokaupan asioinnissa.

"Ennen verkkokauppaostokset hoidettiin pääasiassa pöytätietokoneilla. Nykyisin suurin osa asiakkaista asioi verkkokaupassa mobiili- tai tablet -laitteilla, vaikkapa illalla sängyssä juuri ennen nukkumaan menoa."

Verkkokaupan pitäminen on tuonut Tuulialle esteettistä silmää. Kaiken pitää olla ns. tiptop, jotta asiakas tekee ostopäätöksen. Tästä on ollut korvaamaton apu myös Affordian kotisivuhommissa!

Mikko Raassina

yrittäjä, toimitusjohtaja

Mikko Raassina
yrittäjä, toimitusjohtaja

Mikko aina palveluksessasi

Mikko on tehnyt jo pitkään työkseen web-ohjelmistojen kehitystä, ja hän onkin jatkuvasti valmis oppimaan uutta pysyäkseen kärryillä missä mennään. Mikon osaamisalueeseen kuuluu web-ohjelmointi ja verkkopalveluiden ylläpito. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Mikko vastasi aiemmassa työpaikassaan valtakunnallisestikin merkittävien verkkopalveluiden sovellusylläpidosta, kuten S-kanava tai Sokos Hotels.

Käyttäjämääriltään suurien verkkopalveluiden ylläpito onkin tuonut Mikolle korvaamattoman tärkeää kokemusta ohjelmistojen toteuttamiseen, kuten sivuston suorituskyvyn ja ulkonäkövaatimusten suhteen. Tätä kokemusta hän pystyy hyödyntämään nyt myös pienten yritysten verkkosivustoilla.

Kun isojen verkkopalveluiden sivuille tehtiin muutoksia, niin ne täytyi hoitaa aina viimeisen päälle huolellisesti. Kaikki piti toimia virheettömästi. Asiakas oli tästä erittäin tarkka. Tämä olikin luonnollista, sillä käyttihän näitä palveluita päivittäin tuhannet ihmiset.

Mikon palvelualttius huomattiin asiakkaidenkin keskuudessa jo aiemmissakin työpaikoissa ja asiakkaiden suusta onkin kuulunut aika ajoin positiivista palautetta. Sama palvelualttius jatkuu nyt myös Affordian kotisivuhommissa!

Affordia Oy 2019

Olemme Instagramissa: