Affordia Oy: Notkolantie 24,
82210 SUHMURA

Hakukone­optimoidut kotisivut - Tilaa

Hakukone­optimoidut kotisivut

H akukoneoptimointi, Search Engine Optimization (SEO) on tärkeä asia nettisivuilla, joissa suurempi kävijämäärä näkyy puhtaasti yritykselle taloudellisena hyötynä. Esim. verkkokaupat, palveluammatit jne. Asiakkaita voi hankkia erilaisia kanavia pitkin. Esimerkiksi verkkokaupassa suurempi kävijämäärä näkyy suurempina kauppamäärinä, koska keskimäärin tietty prosentti kävijöistä tekee ostopäätöksen (konversio). Lopulliseen ostopäätökseen vaikuttaa toki moni muukin seikka, mutta hakukoneoptimoinnilla voidaan "kalastaa" asiakkaita tulemaan yrityksen nettisivuille.

Hakukone­optimoidut kotisivut yritykselle

Toteutamme hakukoneoptimoidut kotisivut yrityksellesi. Molempiin Starter- tai Professional kotisivuihimme kuuluu automaattisesti perustason hakukoneoptimointi. Hakukoneoptimointi on pitkällinen prosessi ja vaatii tekijältä kestäväisyyttä ja kärsivällisyyttä. Joskus siinä onnistutaan paremmin ja toisinaan ei ihan niin hyvin.

Lue lisää palvelumme sopimusehdoista alla:
Sopimusehdot-Affordia.pdf

Hakukoneoptimoinnissa tärkeä asia on verkkosivujen sisältö, joka optimoidaan hakukoneystävälliseksi mielenkiintoisen sisällön ja avainsanojen avulla. Sivujen sisältöön kannattaa panostaa muutenkin, sillä kukapa ei tykkäisi lukea mielenkiintoista sisältöä.

Kovasti kilpailluilla sivuilla on vaikeampi päästä hakukone­optimoinnissa hakutulosten kärkeen, kun taas matalasti kilpailluilla sivuilla voidaan päästä ns. heittämällä kärkeen.

 

Tehdäkö hakukoneoptimointia vai ei?

Se riippuu ihan sinusta. Jos sinulla on jo asiakkaita ns. "yllin kyllin", etkä tarvitse enää lisää asiakkaita, niin sitten ei välttämättä. Mutta jos tarvitset lisää asiakkaita, niin silloin kannattaa istua hetkeksi alas miettimään hakukoneoptimointia kotisivuille.

Kotisivupaketteihimme kuuluu aina ns. perustason hakukoneoptimointi ilman lisähintaa. Annamme halutessasi vinkkejä hakukoneoptimoinnin tekoon siinä vaiheessa, kun luot sisältöä verkkosivuillesi.

 

Tutustu hinnastoomme »

Affordia Oy 2018

Olemme Instagramissa: