Affordia Oy: Notkolantie 24,
82210 SUHMURA

Ilmaiset kotisivut - Hanki

Hanki ilmaiset kotisivut

Voiko tämä olla totta? Kyllä voi. Tarjoamme uusille asiakkaillemme ilmaiset kotisivut perustamisen osalta, ja perustamistyön kokeneen ammattilaisen tekemänä. Kynnys siirtyä yrityksen tai yhdistyksen vanhoista kotisivuista uudenaikaisiin Starter- tai Professional kotisivuihimme ei ole koskaan ollut näin matala. Pääset käsiksi näyttäviin kotisivuihin kokonaan ilman perustamiseen liittyvää rahallista investointia. Maksat jatkossa vain edullisen ylläpitokustannuksemme, joka on suurin pirtein samaa luokkaa kuin puhelinlaskusi.

Tutustu edulliseen palveluhinnastoomme ja ylläty, miten paljon kaikkea edulliseen ylläpitokustannukseen sisältyy. Pienen yrityksen tarpeeseen sisältyy normaalisti kaikki tarvittava, kuten:

Lue lisää palvelumme sopimusehdoista alla:
Sopimusehdot-Affordia.pdf

Ohittamaton tarjous: sivujen perustaminen veloituksetta

Affordia Oy on vuonna 2016 perustettu joensuulainen IT-alan yritys, joka tarjoaa edullisia mutta laadukkaita IT-palveluita pienille yrityksille Joensuussa. Me emme halua (yli-)laskuttaa yritystäsi, vaan pyrimme olemaan hinta-laatusuhteeltaan edullisin paikallinen toimija. Siksipä, tarjoamme sinulle seuraavasti:

Tarjous 1.3.2017 alkaen: Kotisivujen perustaminen hintaan 0€. Tarjouksen arvo on Starter-kotisivussa 995€ ja Professional-kotisivussa jopa 1595€. Tilaa nyt ammattilaisen tekemät kotisivut - säästät silkkaa rahaa!

Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi näyttävät kotisivut!

Kannattaa toimia nopeasti, sillä tämä tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

 

Tutustu hinnastoomme »

Affordia Oy 2017

Olemme Instagramissa: