Affordia Oy: Notkolantie 24,
82210 SUHMURA

Verkkotunnus - FI domain - Hanki

Hanki verkkotunnus (FI tai COM domain)

K otisivupalveluumme (Starter- tai Professional kotisivut) kuuluu 1kpl verkkotunnuksia (domain). Palveluun on mahdollista liittää myös useampia verkkotunnuksia niin halutessasi. Katso lisätietoa hinnastostamme.

FI verkkotunnus

Jos yritykselläsi ei ole aiemmin nettisivuja, on FI-verkkotunnus hyvä ja turvallinen valinta. FI-verkkotunnus voi olla muotoa yrityksennimi.fi (tai www.yrityksennimi.fi). Uuden FI-verkkotunnuksen avaaminen onnistuu ihan muutamassa tunnissa.

FI-verkkotunnukseen liittyy usein positiivisia sekä kotimaisuutta korostavia mielikuvia. Suomessa Viestintävirasto ylläpitää FI-verkkotunnusrekisteriä.

Viestintäviraston kautta ei voi enää suoraan rekisteröidä FI-verkkotunnuksia tai tehdä niihin muutoksia, vaan ne tehdään aina verkkotunnusvälittäjän kautta. Webhotelleja tarjoava kumppanimme toimii myös verkkotunnusvälittäjänä, joten saamme heidän kautta rekisteröityä verkkotunnukset nopeasti ja kätevästi.

COM verkkotunnus

Jos haluat yrityksellesi kansainvälisemmän verkkotunnuksen, on COM-verkkotunnus silloin hyvä valinta. Sivuilla voi olla myös monta kieliversiota, jolloin eri kielet erotetaan toisistaan esim. fi/ tai en/ -alkuisten URL-polkujen perusteella.

Verkkotunnuksen siirto (FI tai COM)

Jos sinulla on ennestään kotisivut, jotka haluat siirtää meidän kumppanimme tarjoamaan korkean käytettävyyden webhotelliin, onnistuu liikenteen kääntö kätevästi.

Olemassaolevan FI-verkkotunnuksen siirto on yleensä helppo ja nopea toimenpide. Tarvitset vanhalta verkkotunnusvälittäjältäsi ns. välittäjän vaihtoavaimen, jonka avulla siirto uuteen webhotelliin onnistuu useimmiten ihan tunneissa.

Olemassaolevan COM-verkkotunnuksen siirto onnistuu myös, mutta se on useimmiten hieman pidempi prosessi verrattuna FI-verkkotunnuksen siirtoon. Siirtoa varten tarvitset vanhalta nettipalveluntarjoajaltasi EPP-siirtoavaimen, sekä pyytää heitä poistamaan siirtolukituksen. Siirtoon kannattaakin varata aikaa n. viikon verran.

 

Tutustu hinnastoomme »

Affordia Oy 2018

Olemme Instagramissa: