Affordia Oy: Notkolantie 24,
82210 SUHMURA

Kotisivut yritykselle Joensuusta - Osta

Osta kotisivut yritykselle Joensuusta

A ffordia Oy on Joensuulainen perheyritys ja rakkautemme kotiseutuun on vankkumaton. Pääosa asiakaskunnastamme onkin Joensuusta tai sen lähiseudulta. Jos tarvitset yrityksellesi Starter- tai Professional kotisivuja Joensuun seudulla, niin kannattaa ehdottomasti ottaa meihin yhteyttä. Toteutamme responsiiviset ja hakukoneoptimoidut kotisivut yrityksellesi Joensuussa, aina ammattimaisesti ja laadukkaasti. Jos yrityksesi toimii Joensuussa, niin voimme tavata kasvokkain kotisivujen kehityksen merkeissä. Tällöin sivujen kehittäminen on kaikista hedelmällisintä ja lopputulos parhainta mahdollista.

www-sivut yritykselle Joensuusta

Teemme ensisijaisesti www-sivuja Joensuun seudulla toimiville yrityksille. Paikkakunta ei toki ole millään muotoa este tilata sivuja meiltä. Jos sinulla on esim. Helsingissä toimiva yritys ja tarvitset yrityksellesi ammattimaisen näköiset kotisivut, niin meiltä toki onnistuu sivujen rakentaminen. Vaikka emme välttämättä etäisyyden takia tapaisikaan kasvotusten paikan päällä, niin voimme aina järjestää tapaamisen webissä, jossa voimme jutella kotisivujen suunnittelusta sekä jakaa tarvittaessa kuvaruutua.

Meiltä voimme mielellämme tehdä internet sivut yritykselle myös muualle Suomeen, olipa sijainti esim. Tampere, Turku, Espoo, Lahti tai vaikkapa Lapin lääni. Hinta on varmasti kukkarolle sopiva PK-seudulla toimivalle yritykselle.

Etäisyyyskään ei ole este - siihen auttaa hyvät kommunikointivälineet (puhelimet, web-konferenssit).

Palveleva IT-kumppani Joensuussa

Haluamme olla mukana kehittämässä Joensuulaista elinkeinoa tarjoamalla ammattimaisia nettisivuja Joensuulaisille yrityksille edullisesti. Mutta toki myös Pohjois-Karjalassa toimiville yrityksille, sekä muualla Suomessa toimiville yrityksille. Ota yhteyttä, niin katsotaan, mitä voimme tarjota sinunkin yrityksellesi.

 

Tutustu hinnastoomme »

Affordia Oy 2018

Olemme Instagramissa: