Affordia Oy: Notkolantie 24,
82210 SUHMURA

Kotisivut yritykselle - Starter - Osta

Osta Kotisivut yritykselle - Starter

Nyt kannattaa toimia. Osta kotisivut yrityksellesi Affordia Oy:ltä. Affordia Oy (kotipaikka Joensuu) on Joensuulainen yritys ja tarjoamme asiakkaidemme yritykselle kotisivujen perustamisen ja sovellusylläpidon (sisältöjen päivitys) avaimet käteen palveluna. Kotisivut yritykselle - Starter on hyvä valinta saada kotisivut yksityisyrittäjälle edullisesti. Kotisivupakettimme on todennäköisesti sopivin valinta sinulle, mikäli työskentelet yksin ja yhtiömuotosi on esim. avoin yhtiö ay, toiminimi t:mi tai kommandiittiyhtiö ky. Tarjoamme sinulle edullisen tavan saada näyttävät, mutta selkeät kotisivut edullisesti. Eikä sinun tarvitse tuskailla sisältöjen päivityksen kanssa - me hoidamme sen puolestasi. Pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Kotisivut yritykselle - Starter toimii samalla yrityksen sähköisenä käyntikorttina.

Starter-kotisivuihin kuuluu 1-3 sivupohjaa

Starter-kotisivuihimme kuuluu 1-3 laadukasta sivupohjaa. Useimmiten Starter-sivut ovatkin yksisivuisia ns. infosivuja, joissa skrollaus osiosta toiseen tehdään selaimen Javascript-ominaisuuden avulla. Valittavinasi on laadukkaat kotisivupohjat satojen valmiiden pohjien joukosta, sekä kuvapankin kuvat. Näillä saamme tehtyä varmasti yrityksellesi riittävän edustavan näköiset nettisivut.

Palautelomake kotisivuihin

Teemme kaikkiin kotisivuihimme palautelomakkeen, jolla sivuilla vierailevat asiakkaat voivat jättää yrityksellesi palautetta. Nettilomakkeelta annettu palaute voidaan ohjata tulemaan sähköpostiisi. Kun vastaat sähköpostiin, niin vastaus ohjautuu nettisivuilla vierailevan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Voimme toteuttaa kotisivuillesi halutessasi lisää erilaisia lomakkeita, jotka räätälöimme tapauskohtaisesti. Anna ideasi lentää. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Google Analytics kävijäseuranta

Kotisivuihimme kuuluu Google Analytics -kävijäseurannan kytkeminen sivuille. Seurannalla pääset näkemään tilastoja sivujesi kävijämääristä, sijainneista, käyttämistä laitteista (PC, mobiili, tablet) sekä reaaliaikaisen katsauksen sivuilla sillä hetkellä olevista kävijöistä. Kävijäseuranta ei näytä yksityisiä tietoja käyttäjistä (ei nimeä, osoitetta tms.), vaan yleisluontoisia tietoja. Esimerkiksi näet reaaliaikaisesti, että tällä hetkellä sivullasi on 3 vierailijaa Helsingistä ja kaksi heistä on etusivulla ja yksi palvelut -sivulla. Lisäksi kaksi käyttäjää selaa sivuja tabletilla Turusta ja yksi kännykällä Lahdesta. Yksi käyttäjistä on tullut sivuille Facebook -linkistä.

Sosiaalinen media kotisivuilla

Kotisivuihimme kuuluu myös sosiaalisen median linkittäminen sivuille (esim. Twitter, Facebook, Youtube, Instagram). Meillä on kokemusta eri some-integraatioista ja niiden liittämisestä asiakasyritystemme sivuille. Esim. Twitterin ja Facebookin voi upottaa sivuille iframe-kehyksen sisään. Instagramin kuvat voi upottaa sivuille kuvakaruselliin Instagramin tarjoaman oman ohjelmointirajapinnan avulla. Myös Youtube-videot voi upottaa sivuille joko autoplay -ominaisuudella tai ilman.

Esimerkkejä Starter -kotisivuista

Alla on esimerkkejä toteuttamistamme Starter-kotisivuista. Jos kiinnostuit Starter-kotisivuista, niin käy kurkkaamassa hyvin edulliseen hinnastoomme alla olevasta painikkeesta ja ota meihin yhteyttä puhelimitse tai palautelomakkeella :)

 

Tutustu hinnastoomme »

Affordia Oy 2018

Olemme Instagramissa: