Affordia Oy: Notkolantie 24,
82210 SUHMURA

Responsiiviset kotisivut - Tilaa

Responsiiviset kotisivut

M eidän tekemämme Starter- tai Professional kotisivut tehdään automaattisesti responsiiviseksi. Emme enää tee pelkkiä ns. perinteisiä sivuja, jotka eivät skaalaudu eri päätelaitteille. Tämä siksi, koska mobiili- ja tabletti -käyttäjien määrä on kasvanut räjähdysmäisesti jo vuosia, eikä enää pelkän PC-version toteutus vastaa nykyaikaisia vaatimuksia.

Mitä responsiivinen kotisivu tarkoittaa?

Kotisivujen responsiivinen suunnittelu (responsive web design) tarkoittaa sitä, että samat nettisivut toimivat eri tyyppisillä ja kokoisilla päätelaitteilla (PC, tabletti ja mobiili) ilman, että esim. tekstin koko menee liian pieneksi. Responsiivisilla kotisivuilla ei myöskään sivuja tarvitse zoomata älypuhelimella tai tabletilla käytettäessä. Reponsiiviset nettisivut ovat käyttäjäystävällisiä ja myöskin ylläpidon kannalta hyvät, koska samat sivut palvelevat sekä sivujen täysversiota, että mobiiliversiota. Päivitykset täytyykin tehdä sivuille vain kerran eikä siten erillistä mobiiliversiota tarvitse rakentaa.

Responsiivisten nettisivujen toteutus

Joskus meiltäkin kysytään, miten iso homma on muuttaa yrityksen vanhat ei-responsiiviset sivut responsiiviseksi? Useimmiten se tarkoittaa sitä, että koko sivusto pitää rakentaa alusta lähtien uusiksi responsiivisuus silmälläpitäen. Miksi näin? Siksi, että responsiivisia sivuja toteutettaessa on jatkuvasti huomioitava se, miten sisältö tulee skaalautumaan eri kokoisiin näyttöihin ja päätelaitteisiin. Vanhoissa sivuissa näitä ei ole huomioitu.

Responsiivisuus onkin usein helpoin toteuttaa käyttäen jotain valmista olevaa menetelmää, esim. Bootstrap. Käytettäessä Bootstrappia sivujen rakenne on useimmiten täysin erilainen verrattuna perinteiseen table tai div-muotoiseen sivun taittoon.

Responsiivisten sivujen hinta

Responsiivisten sivujen toteutus on huomioitu automaattisesti toteutttamissamme yritysten kotisivuissa. Siitä ei tule erikseen lisähintaa. Meillä on käytössämme paljon valmiita responsiivisia sivupohjia, jotka on testattu useimmille päätelaitteille.

Nettisivut älypuhelimelle

Tiesitkö, että jopa yli puolet kävijöistä tulee verkkosivuillemme tai verkkokauppaamme mobiililaitteilla? Siksi onkin erinomaisen tärkeää huomioida mobiililaitteet sivun rakenteessa. Mobiiliystävällisten sivujen rakentaminen tulisikin olla itsestäänselvyys nykyaisia nettisivuja rakennettaessa.

Nettisivut tabletille

PC-tietokoneella surffaillaan netissä usein päiväsaikaan, mutta netin käyttötottumukset ovat muuttuneet siten, että yhä useammin nettiä käytetään esim. tabletilla vielä sängynpohjalla ennen nukkumaan menoa.

 

Tutustu hinnastoomme »

Affordia Oy 2018

Olemme Instagramissa: