Affordia Oy: Notkolantie 24,
82210 SUHMURA

SOME integrointi - Tilaa

Sosiaalinen media yrityksen kotisivuille

S osiaalinen media on keskuudessamme entistä enemmän. Jo pienet lapsetkin osaavat katsella Youtubesta videoita. Koululaiset ovat jo tottuneita Instagramin käyttjiä. Twitteriä käyttävät yritysmaailmassa niin työntekijät kuin työnantajatkin. Perinteiset sosiaaliset mediat, kuten Facebook, Twitter, Youtube tai Pinterest, ovat vakiintuneet yritystenkin käyttämiin medioihin.

Sosiaaliset mediat yrityksen nettisivuilla

Mikäpä olisi luontevampi paikka upottaa yrityksen Facebook-tili, kuin yrityksen omat nettisivut?

Tiesitkö tätä?

Meidän Starter- tai Professional kotisivuihin kuuluu sosiaalisen median upotus veloituksetta yrityksen nettisivuille asiakkaan niin halutessa.

Emme tee varsinaista SOME-markkinointia, mutta upotamme veloituksetta sosiaalisen median Starter- tai Professional nettisivuille esim. alla esitetyin tavoin.

Sosiaalinen media ja käytännön esimerkkejä

Sosiaalisen median voi linkittää yrityksen nettisivuille perinteisillä painonapeilla, jossa sosiaalisen median ikonit toimivat linkkeinä yrityksen some-sivulle. Alla on esitetty esimerkkejä sosiaalisen median upottamisesta osaksi yrityksen kotisivuja. Upottaminen tehdään erilaisten sosiaalisen median pluginien avulla, tai erillisen ohjelmointirajapinnan avulla.

Youtube

Saat sivulle helposti näyttävää sisältöä upottamalla sivuille Youtube-videon. Voimme upottaa Starter- tai Professional kotisivuille Youtube-videon joko autoplay-ominaisuudella tai ilman.

 

Facebook

Facebookin upottaminen nettisivuille käy meiltä kätevästi. Voimme liittää Starter- tai Professional kotisivuihin Facebook-näkymän, joka on upotettu osaksi yrityksen netisivuja iframe-tekniikalla. Tällöin nettisivuilla vierailijat näkevät heti Facebookiin tehdyt lisäykset.

 

Twitter

Twitterin upottaminen Starter- tai Professional kotisivuihin käy yhtä helposti, kuin Facebookin. Upotus on tehty samalla iframe-tekniikalla, kuin Facebookin upottaminen. Iframe-ikkunalle voidaan määrittää korkeus, jota korkeammaksi ikkuna ei mene. Sisällön tekstin ylittäessä maksimikorkeuden, tulee Twitter-ikkunan viereen vierityspalkki.

 

Instagram

Instagram-tilin seinällä olevat kuvat voidaan upottaa Starter- tai Professional kotisivuilla olevaan kuvakaruselliin Instagramin API-ohjelmointirajapinnan avulla. Esimerkin Instagramin upottamisesta yrityksen nettisivuille näet tämän sivun alalaidasta footer-osiossa, ks. kohta "Olemme Instagramissa". Kuvakarusellissa olevat kuvat tulevat Instagram tilin syötteestä.

Haluaisitko sinäkin yrityksellesi nettisivut, jotka on liitetty sosiaaliseen mediaan? Me voimme toteuttaa sinulle näyttävät yrityksen kotisivut ja integroida sen niin halutessasi sosiaaliseen mediaan. Meidän avullamme onnistut. Helppoa eikö totta! :)

Tutustu edulliseen hinnastoomme ja ota yhteyttä!

 

Tutustu hinnastoomme »

Affordia Oy 2018

Olemme Instagramissa: