Affordia Oy: Notkolantie 24,
82210 SUHMURA

Asiantuntija- ja lisäpalvelut - Tilaa

Tilaa asiantuntija- ja lisäpalvelut

J oskus voi tulla tilanne eteen, jossa normaalin kotisivun tai webhotellin ominaisuudet eivät riitä yrityksen tarpeisiin. Tällöin tulee esille lisäpalveluiden tarve. Tyypillisimpiä lisäpalveluita ovat muut lomakkeet palautelomakkeen lisäksi, lisäverkkotunnukset, https-tuki, monikielisyys tai muu tarve ohjelmointityölle.

HTTPS-tuki

HTTPS-tuen tarve astuu kuvioon, jos nettisivuilla on lomakkeita, tai jokin muu tarve selaimen ja palvelimen välisen liikenteen salaukselle. Käytettäessä uutta TLS versiota (TLS1.2) liikenne säilyy yksityisenä ja yhtenäisenä. HTTPS aktivoimiseksi nettisivujen palvelimelle tarvitsee asentaa sertifikaatti. HTTPS-tuki Let's Encrypt sertifikaatilla on hyvä vaihtoehto salauksen toteuttamiseksi pienen yrityksen tarpeisiin.

Enää HTTPS-tukea ei kannata hankkia pelkästään tietoturvan takia. Sillä on vaikutusta myös sijoittumisessa Googlen hakutuloksiin. Google on ilmoittanut nostavansa HTTPS-protokollalla suojattujen sivujen rankingia hakutuloksissa verrattuna suojaamattomiin sivustoihin. Vaikutus ei ole suuren suuri, mutta salauksen käyttöönotto kannattaa silti.

Lue lisää palvelumme sopimusehdoista alla:
Sopimusehdot-Affordia.pdf

Lisä-verkkotunnus (domain)

Jos yksi verkkotunnus ei riitä yrityksesi tarpeisiin, niin lue lisää täältä, miten voit hankkia lisä-verkkotunnuksia verkkosivullesi. Lisäverkkotunnuksia voi hankkia joko siirtämällä olemassaolevan verkkotunnuksen osoittamaan nettisivuillesi tai rekisteröimällä uuden. Valittavanasi on myös muun päätteisiä verkkotunnuksia perinteisten FI tai COM verkkotunnusten lisäksi. Esimerkiksi sellaiset päätteet, kuin .NET, .ORG, .EU, .INFO, .NAME jne.

Lisää sähköpostilaatikoita tai tallennustilaa

Jos nettisivuillamme oletuksena mukaan kuuluva määrä 5 Gt tallennustilaa tai 10 sähköpostilaatikkoa ei riitä yrityksesi käyttöön, niin voimme kasvattaa resursseja isommaksi: Seuraava pykälä tarjoaa 25 Gt tallennustilaa tai 25 sähköpostilaatikkoa. Tallennustilan tai sähköpostilaatikoiden kasvattaminen tästäkin isommaksi onnistuu ottamalla yhteyttä meihin.

Muu lomake

Meillä on pitkä kokemus erilaisten yksisivuisten lomakkeiden tai monisivuisten wizardityyppisten toiminnallisuuksien toteuttamisesta. Esimerkki yksisivuisesta lomakkeesta voisi olla mm. vesimittarin lukeman ilmoittaminen netissä tai muuttoilmoituksen tekeminen. Monisivuisia lomakkeita voisi olla vaikkapa metsästysseuran toimintakortin palauttaminen, jossa kysytään talkoisiin tai riistanhoitoon osallistumisesta, sekä ilmoitetaan saalispalautteesta.

Lomakkeisiin voidaan tehdä perustason kenttien oikeellisuustarkistukset (sähköpostin muototarkistukset, postinumeron oikeellisuus jne.). Teemme oikeellisuustarkistukset AJAX tyyppisenä toteutuksena ilman, että vieralijan tarvitsee tehdä uutta sivulatausta syöttäessään tietoja.

Monikielisyys

Useimmiten asiakkademme sivut ovat yksikielisiä (pelkällä suomen kielellä pärjätään hyvin sisämaassa). Monikielisyyden toteuttaminen ei ole kuitenkaan ongelma. Oli kielesi sitten englanti tai ruotsi, uuuden kieliversion lisääminen sivuille onnistuu lisäpalveluna, koska toteutamme yksikieliset sivummekin aina monikielisyyden huomioonottaen. Vaikka meillä itsellämme on riittävän hyvä englannin kielen taito, niin tekstikäännökset kuitenkin pyydämme asiakkailtamme.

Ohjelmointityö

Jos tarvitset nettisivuillesi jonkin "älykkään" toiminnallisuuden, niin voimme tarjota lisäpalveluna ohjelmointityötä. Ohjelmointi on meillä verissä, ja se on meidän leipälajimme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous haluamastasi toiminnallisuudesta! Olemme ohjelmoineet nettipalveluita pääasiassa PHP tai Java -ohjelmointikielillä.

 

Tutustu hinnastoomme »

Affordia Oy 2018

Olemme Instagramissa: