Affordia Oy: Notkolantie 24,
82210 SUHMURA

Kotisivut avaimet käteen - Tilaa

Tilaa kotisivut avaimet käteen

Kotisivut avaimet käteen tarkoittaa meillä todellakin avaimet käteen. Teemme kotisivujesi ylläpidon mahdollisimman helpoksi. Sisällön päivityksen hoituvat kauttamme vaivattomasti ja kokonaan ilman omaa osaamista. Riittää, että toimitat päivitettävän materiaalin meille esim. sähköpostitse, puhelimitse tai muulla sopivalla tavalla (WhatsApp -sovelluksella jne). Me teemme päivitykset puolestasi nopeasti, varmasti ja ammattitaitoisesti.

Starter- tai Professional kotisivuihimme kuuluu normaaliin yritystoimintaan riittävä määrä päivityksiä vuodessa (n. 24 kpl/vuosi). Luku ei ole mikään absoluuttinen raja, ja jos se joskus ylittyykin vähän, niin emme laskuta siitä lisää. Pääasia, että saat keskittyä rauhassa yrityksesi ydintoimintaan ja voit jättää nettisivujen päivitysurakan meidän huoleksemme.

Sopimuskautemme on aina 12kk kerrallaan, ja jatkuu automaattisesti vuodeksi eteenpäin kerrallaan, ellei sitä erikseen irtisanota.

Lue lisää palvelumme sopimusehdoista alla:
Sopimusehdot-Affordia.pdf

 

Vaihtoehto Wordpress kotisivuille

Tämä vaihtoehto sopii sinulle erittäin hyvin, mikäli et halua opetella itse Wordpress kotisivujen tai muiden sisällönhallintajärjestelmien käyttöä! Niissä on aina oma riskinsä, jos et ole tottunut nettisivujen päivittäjä tai sinulla ei ole kokemusta responsiivisten kotisivujen päivitystyöstä. Muista, että me olemme ammattilaisia ja tehneet tätä työtä vuosia. Mikset siis jättäisi kotisivujesi päivitystyötä suosiolla ammattilaiselle, vieläpä kun saat sen nyt erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Asiakkaidemme kokemuksia

Olemme kyselleet asiakkailtamme aika ajoin, mitä mieltä he ovat olleet avaimet käteen ylläpitopalvelustamme? Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluumme. Alla on joitain palautteita, mitä olemme saaneet vastaanottaa asiakkailtamme:

Toivomani muutokset ja päivitykset on tehty matkan varrella nopeasti saman päivän aikana.

Niina Pirinen

Psykoterapeutti
Sydämen Sävel Terapia

 

Lisäksi Affordia hoitaa nettisivujen päivittämiset nopeasti ja vaivattomasti. Kun pohdit uusia nettisivuja tai nettisivujen päivitystä, suosittelemme valitsemaan Affordian toteuttajaksi.

Kari & Daniel

Kontio-Kuljetus

 

Tutustu hinnastoomme »

Affordia Oy 2018

Olemme Instagramissa: