Affordia Oy: Notkolantie 24,
82210 SUHMURA

Verkkokauppa - Osaamista

Verkkokauppa

Tiesitkö, että Affordia Oy osaa tehdä muutakin, kuin pelkkiä näyttäviä kotisivuja? Meiltä löytyy ohjelmointitaitoa tehdä myös vaativampaakin toiminnallisuutta ammattitaidolla. Meidän sydäntämme lähellä on verkkokauppaliiketoiminta. Olemmekin toteuttaneet responsiivisen verkkokaupan omaan käyttöömme. Tällä hetkellä meillä ei ole vielä tarjota valmista tuotetta asiakkaillemme verkkokaupan osalta. Kehitämme kuitenkin jatkuvasti oman verkkokauppamme ohjelmistoa ja pyrimme tekemään tämänkin työn niin hyvin, kuin osaamme.

B2B myynti kasvussa

Nettikaupan suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Perinteisesti verkkokauppa on palvellut yksityishenkilöitä. Omien kokemuksiemme mukaan viime vuosina kasvava osuus on tapahtunut B2B myynnissä (yritysmyynnissä). Jatkossa uskomme sen tuovan paljon kasvua omaankin verkkokauppaamme.

B2B ostajat pitävät tärkeänä verkkokaupan valikoimien laajuutta, mutta myös helppokäyttöisyyttä ja esim. hakutoiminnallisuuden toimimista. Myös sivujen nopea latautuminen on tärkeää. Tästä syystä verkkokauppaohjelmiston merkitys on suuri verkkokauppaohjelmistoa valitessa.

Hakukoneoptimointi verkkokaupassa

Hakukoneoptimoinnin merkitys korostuu verkkokaupassa tavalliseen yrityksen nettisivuihin verrattuna. Suurempi kävijämäärä sivuilla näkyy suurempina tilausten määrinä edellyttäen, että konversioprosentti pysyy samana. Suuremmilla kävijämäärillä on näin ollen suora vaikutus yrityksen liikevaihtoon.

Oma verkkokauppamme Nappikauppa Punahilkka

Alla on rakas lempilapsemme, eli responsiivinen verkkokauppa Nappikauppa Punahilkka. Se on tehnyt nimensä mukaisesti nappikauppaa vuodesta 2011 asti. Nappikauppa Punahilkalla on hieno ja uudenaikaisen näköinen verkkokauppa ja sivujen suorituskyky on erinomaisen hyvä. Verkkokaupasta on nykyisin käytössä jo kolmas versio.

Nopeat sivulataukset ja helppokäyttöiset toiminnallisuudet eivät ainakaan tunnu karkottaneen asiakkaitamme. Päin vastoin - verkkokauppamme asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä verkkokaupan toimivuuteen ja sujuvaan ostosprosessiin. Vaikuttaisikin siltä, että Affordiaa on onnistanut hyvin ainakin jossain asiassa!

 

Tutustu hinnastoomme »

Affordia Oy 2018

Olemme Instagramissa: