Affordia Oy: Notkolantie 24,
82210 SUHMURA

Webhotelli ja sähköpostit - Tilaa

Webhotelli ja sähköpostit

K otisivuissa käytämme webhotellia, joka on yksi markkinoiden toimintavarmin webhotellipalvelu. Luotettavan ja palvelualttiin kumppanimme Sigmatic Oy:n laadukkaat webhotelliratkaisut perustuvat vikasietoiseen ja suorituskykyiseen klusterointiteknologiaan. Meillä on pelkästään hyviä kokemuksia Sigmaticin palvelusta, joten voimme turvallisin mielin rakentaa yrityksen kotisivut Sigmaticin tarjoamaan webhotelliin.

Yrityksen nettisivujen korkea saatavuus Mitattua toimintavarmuutta

Mittaamme jatkuvasti asiakasyritystemme nettisivujen saatavuutta ulkopuolisella valvonnalla. Mitattu saatavuus on useimmiten ollut parempi kuin 99,9 % pitkällä aikavälillä. Mielestämme tämä onkin se minimitavoite, johon pitäisi pyrkiä. Ymmärrämme hyvin sen, että jos yrityksen nettisivut ovat alhaalla, saattaa tämä aiheuttaa asiakasyrityksen silmissä kielteisiä mielikuvia. Valitsimme siksi kumppaniksemme yrityksen, joka tarjoaa luotettavat webhotelliratkaisut, ja joihin olemme itsekin olleet hyvin tyytyväisiä.

Kaikki tekemämme kotisivut ovat ulkopuolisessa saatavuusmittaus -valvonnassa. Mikäli sivu ei jostain syystä vastaa, tai se vastaa jollain muulla, kuin odotetulla sisällöllä, aiheutuu tästä hälytys. Hälytyksestä tulee viesti kännykkäämme, ja voimme tehdä voitavamme tilanteen korjaamiseksi.

Yrityksellesi 10 sähköpostilaatikkoa

Webhotelliin kuuluu 10 kpl sähköpostilaatikkoa yrityksesi omalla verkkotunnuksella (esim. etunimi.sukunimi@yrityksennimi.fi). Mikäli tarvitset enemmän sähköposteja, niin sekin onnistuu. Sähköpostiin pääset kirjautumaan joko internetistä (webmail), tai voit myös vaihtoehtoisesti konfiguroida sähköpostilaatikon omaan älypuhelimeesi (esim. Samsung Galaxy tai iPhone). Annamme tarvittaessa ohjeet sähköpostin liittämiseksi älypuhelimeesi. Pääasia, että sähköpostin käyttö on sujuvaa ja pääset keskittymään yrityksen olennaisiin asioihin.

5 gigatavua tallennustilaa

Kotisivupakettiimme kuuluu oletuksena yhteensä 5 Gt tallennustilaa, joka jakautuu yrityksen nettisivujen ja sähköpostien kesken. Jos tarvitset enemmän tallennusttilaa, niin sekin onnistuu. Tehdään yhdessä yrityksellesi haluamasi ratkaisu.

 

Tutustu hinnastoomme »

Affordia Oy 2018

Olemme Instagramissa: