Affordia Oy: Notkolantie 24,
82210 SUHMURA

YRITYS

Affordia Oy:n perustaminen

Affordia Oy on Joensuulainen pieni IT-alan perheyritys, joka on perustettu kesällä 2016. Pienen kokomme johdosta pystymme tarjoamaan asiakasyrityksillemme henkilökohtaista ja joustavaa palvelua. Tämä on iso etu verrattuna suureen ja kasvottomaan IT-firmaan, jossa yhteydenotot voivat helposti hukkua Service Deskin ja erilaisten toiminnanohjaus­järjestelmien syövereihin päiväkausiksi. Affordian henkilökunta on palvelualtista ja helposti lähestyttävissä joko sähköpostilla, puhelimitse, tekstiviestillä, Whatsapp-sovelluksella tai vaikka jättämällä viestin yhteydenottolomakkeelta.

Toiminta-ajatus

Tarjoamme pienille yrityksille ja yhdistyksille uudenaikaiset ja suorituskykyiset Professional -kotisivut hyvin kilpailukykyiseen hintaan ja aina täyden palvelun avaimet käteen -ylläpidolla. Tekemämme nettisivut toimivat hienosti moderneissa päätelaitteissa (mobiili-, tabletti- ja PC) ja ovat hyvän ulkoasunsa lisäksi optimoidut Google-hakukonetta varten.

Palveleva IT-kumppani Joensuussa, Pohjois-Karjalassa

Nappikauppa Punahilkka osa Affordiaa

Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa Joensuun seudulla sijaitsevista elinvoimaisista yrityksistä. Pienten ja isompienkin yritysten asiat on lähellä sydäntä itsekin jo monta vuotta pientä yritystä pyörittäneelle Tuulialle.

Joensuussa toimiva verkkokauppa Nappikauppa Punahilkka siirrettiin Affordia Oy:n aputoiminimeksi. Näin saimme lisättyä ihan virallisestikin verkkokauppa­liiketoiminnan tuntemusta yritykseemme.

Toivotamme lämpimästi Joensuun seudulla toimivat yritykset asiakkaaksemme, tai yritykset muuallakin Suomessa. Tarjoamme yrityksellesi laadukkaita IT-palveluita hyvin edulliseen hintaan!

Affordia Oy 2018

Olemme Instagramissa: